0174 - 715420

FAQ Veel gestelde vragen over WI-Connect

Algemeen

De meest eenvoudige manier is door een aanvraag te doen via onze website. Uiteraard kunt u ons ook bellen op het nummer 0174-715420. Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u een offerte en als u hierop opdracht geeft, verzorgen wij de rest.
De WI-Connect Standard en WI-Connect Professional diensten zijn uitsluitend leverbaar in de gemeenten Westland en Midden-Delfland. Alle WI-Connect Fiber diensten zijn landelijk leverbaar.
Een synchrone standaardabonnement bestaat uit een stabiele hoogwaardige verbinding tot wel 30 MBit/s up en down. In veel gevallen is de aansluiting hiervoor al in uw bedrijfsruimte aanwezig. We hoeven alleen maar een modem te plaatsen. De te behalen snelheid is afhankelijk van de afstand van uw locatie tot ons netwerk. Bij een asynchrone verbinding zijn de down- en uploadsnelheden niet gelijk aan elkaar.
De kosten van een standaardabonnement bestaan uit een eenmalig aansluittarief en een vast maandbedrag. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Glasvezel verbindingen en onderlinge koppelingen tussen vestigingen worden uitgevoerd op basis van maatwerk. De eenmalige kosten voor glasvezel zijn vanaf € 2500,00 en voor Extended Ethernet vanaf € 1500,00.
De aansluiting en het plaatsen van het modem wordt na uw opdracht door ons verzorgd. Het modem kunt u gelijk gebruiken. U kunt hierop uw eigen apparatuur zoals een router aansluiten.
Bij vrijwel alle bedrijven is al een aansluiting beschikbaar. Afhankelijk van het aantal aanvragen in een bepaald gebied, starten we met een geclusterde uitrol binnen de regio Westland. Na ontvangst van de opdracht ontvangt u zo snel mogelijk een definitieve planning.
Omdat deze verbinding een hoge bandbreedte heeft is het mogelijk om diensten als VoIP te gebruiken over deze verbindingen. De dienst wordt niet door WI Connect geleverd, dit kan wel via een van de partners worden verzorgd . De interne inrichting van uw netwerk bepaalt de kwaliteit van de gesprekken.
Niet op een modem, hiervoor dient u een Router te plaatsen tussen uw computers en de WI-Connect aansluiting. Onze partners kunnen dit voor u verzorgen.
Wij zorgen voor de internetverbinding. Afhankelijk van uw bestaande internetprovider kunt u uw mailadres blijven behouden. Indien u mailt via uw eigen domeinnaam is dit zeker geen probleem.

 

Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan telefonisch contact met ons op of stel uw vraag via ons contactformulier.