Colocatie Greenhouse Datacenter

In samenwerking met Datacenter Greenhouse en WorldStream bieden wij deze dienst aan. Veilig, betaalbaar en genoeg ruimte voor uw groei. De housing faciliteit is de belangrijkste factor voor een toonaangevend bedrijf. Vanwege dit feit heeft een dochteronderneming van WorldStream zeer goede beveiligde datacenters gebouwd naar TIER3 normen genaamd Greenhouse Datacenters. De datacenters zijn d.m.v. meerdere geografisch gescheiden paden verbonden met ze PoP locaties in de regio. Op deze manier is de kans op onderbreking geminimaliseerd.

Dit in combinatie met het netwerk van WI-Connect maakt deze propositie uniek kunt bijvoorbeeld uw ICT omgeving centraal beveiligen, uw omgeving centraal plaatsen in een van de datacenters, hier een uitwijklocatie creëren of uw systemen back-uppen naar uw eigen servers in dit datacenter. Dit alles tegen verrassend betaalbare tarieven.

In combinatie met een glasvezelverbinding van WI-Connect kan de data tussen uw locatie en het datacenter met snelheden tot wel 10 Gbps heen een weer worden verstuurd. Dit alles veilig buiten het internet om.

  • E info@wi-connect.nl
  • T +31 (0)174-715420

WI-Connect levert netwerkdiensten en internet only abonnementen voor de zakelijke markt. Er zijn diverse dienstleveranciers (providers) gekoppeld welke aanvullende diensten over het netwerk leveren. Denk aan telefonie, tv, ip-vpn etc. Voor meer informatie zie aanbod dienstleveranciers.