Groot en kleinschalige vraagbundeling

Regelmatig krijgen wij vragen over combinatie aanbiedingen. Deze vullen wij in op bedrijven terreinen en in de buitengebieden.

De grote vraagbundelingstrajecten richting zich op particuliere FTTH oplossingen. Hier wordt een standaard product aangeboden gericht op de consumenten markt. Aanvullende mogelijkheden zijn hier niet mogelijk. De aanleg duurt lang en er wordt pas aangelegd als er een groot aantal consumenten mee betalen. Het blijft dus onzeker of het er komt, en als het komt zijn bedrijfsspecifieke wensen hiermee niet in te vullen.

Omdat wij kleinschalig opereren en kennis hebben van de behoefte in de regio starten wij regelmatig kleinere vraagbundelingstrajecten. Bijvoorbeeld gericht op 2 of 10 naburige bedrijven in het buitengebied of op bedrijven terreinen.

Is er meer animo, dan verglazen wij volledige gebieden en bedrijventerreinen.

  • E info@wi-connect.nl
  • T +31 (0)174-715420

WI-Connect levert netwerkdiensten en internet only abonnementen voor de zakelijke markt. Er zijn diverse dienstleveranciers (providers) gekoppeld welke aanvullende diensten over het netwerk leveren. Denk aan telefonie, tv, ip-vpn etc. Voor meer informatie zie aanbod dienstleveranciers.