Private LAN tussen uw vestigingen en/of datacenterlocaties

Met onze ethernet koppeling creëren we een private network tussen twee of meerdere locaties van uzelf of met het datacenter. Dit netwerk is volledig gescheiden van het internet. Elke locatie behoudt zijn eigen IP gegevens. Het beheer van het netwerk van uw bedrijslocaties doet u nu alsof dit 1 netwerkomgeving is.


Doordat een ethernet koppeling niet via het internet gerouteerd wordt, is uw performance altijd voorspelbaar. De (minimale) latency en bandbreedtes zijn constant. Zo blijft je dienstverlening voorspelbaar.

Niet direct aangesloten zijn op het internet heeft meerdere voordelen. Zo loopt u geen risico op DDoS-aanvallen en kunt u de beveiliging centraal regelen door maar 1 firewall in te zetten voor koppeling met internet voor alle vestigingen in plaats van op elke vestiging apart. Dat scheelt in de kosten en in het beheer.

De ethernet koppeling kunnen wij leveren op verschillende snelheden tot wel 10 Gbps.

  • E info@wi-connect.nl
  • T +31 (0)174-715420

WI-Connect levert netwerkdiensten en internet only abonnementen voor de zakelijke markt. Er zijn diverse dienstleveranciers (providers) gekoppeld welke aanvullende diensten over het netwerk leveren. Denk aan telefonie, tv, ip-vpn etc. Voor meer informatie zie aanbod dienstleveranciers.